Jumaat, 16 Julai 2010

The Winner is Hakim!!!!

Hohoho..keputusannya kita dah dapat..hasil undian yang secara rasminya ditutup semalam dan jelas lagi nyata menunjukkan Hakim adalah hero tegar dalam e-novel Kau Yang Kunanti..So Ida harap kawan2 semua berpuas hati dengan keputusan ni. Kepada peminat Faris, jangan kecewa..impian anda nak tengok Faris sebagai hero akan tetap Ida realisasikan. tapi kena tunggu laa..hehee..sebab Ida plan nak kasi Faris take over watak hero dalam versi cetak nanti..

Jadi Ida harap keputusan ni akan menyenangkan hati semua pihak..Ida dah kasi peluang untuk anda tentukan watak hero dan pilihan anda adalah Hakim. Jangan salahkan Ida. Ida cuma ikut kata majoriti pembaca sahaja. Kepada peminat Faris kita jumpa diversi cetak ok??

Then, bye bye semua..Jangan lupa nantikan next episod untuk Kau Yang Kunanti ok??

7 ulasan:

  1. novel kau yg ku nanti ni bakal di bukukan ker?
    xkisah hakim hero,

    tp benci perangai die yg lebeykan sofiana 2

    BalasPadam
  2. insyaallah kalau ada peluang cerita ni akan ada versi cetak..tp mcm yg Ida cakap cerita ni akan dihabiskan di blog dgn heronya Hakim..tp versi cetak heronya faris..so jln cite ni akan berubah mungkin dlm 80%..

    BalasPadam
  3. tp cam kureng umpph la bile bc blog mira dgn hakim.. p2 lam versi cetak dgn faris lak..

    cam mira ni tuka2 laki lak..
    n gpon mira dah kawen n ade ank...
    cam xsesuai je ngan faris...

    kalo de heroin br pon ok gak...
    xpon bak kate ida, citenye len 80%,
    alang2 wat la mira lom kawen.. g best,,
    hehehehe

    BalasPadam
  4. bagos2...
    kalo faris lg best.

    BalasPadam
  5. kira tertunggu2 novel tersebut..
    ^^

    BalasPadam
  6. Wow! Macam best je novel ni...kalo difilemkan confirm pecah panggung..

    BalasPadam
  7. mentang2 ada nama dia..hu3..thanks sbb sudi singgah..

    BalasPadam

Hi kawan2..Selepas baca jangan lupa tinggalkan komen tau..wajib!!! hehee..sebabnya Ida suka baca komen kawan2..Nak tau jugak best ke tidak setiap post Ida ni..komen tau!!