Selasa, 1 Mac 2016

Kemeja Labuh Wanita

Assalamualaikum...

Stok untuk Kemeja Labuh Wanita sudah ada. Terima kasih kepada yang bertanya. Belum update lagi dah ada yang dah risik berapa harga kemeja labuh wanita yang Ida akan jual. Really appreciate that! 

So please check this out. Mana tahu ada yang berkenan di hati.




Design yang cantik dan kemas, kan? Tapi untuk koleksi kemeja labuh di page Ida ni ada pelbagai jenis fabrik tapi design yang sama. Check this out!



Nampak menarik, kan? Macam Ida cakap, design yang sama tapi jenis fabrik dan warna yang berbeza. The best part is harga pun sama. 

Ukuran:
   Bahu = 20cm
   Tangan = 20.5cm
   Labuh depan = 30cm
   Labuh belakang = 34cm
   Dada = 19 cm
   Pinggang = 20cm
  Pinggul = 21cm
(Ida bukan ambil ukur lilit. Ida hanya ukur atas baju yang sudah pada Ida)
Harga: RM49/sehelai termasuk postage. 
Berminat? Leh text Ida an jangan lupa snap pic kemeja yang anda inginkan. 

Ada banyak lagi color dan corak yang lain. Tapi yang In Sha Allah Ida akan update dari masa ke masa. 

Untuk tempahan sila ke ruangan tempahan dan dapatkan contact details Ida dan silalah pm laju2. 

Sekian...







Ahad, 28 Februari 2016

Review tudung Bawal Satin Printed

Assalamualaikum.

Thanks pada kawan-kawan yang dah text Ida dan bertanyakan tentang Bawal Satin Printed. Kan Ida dah cakap masih ramai lagi yang berminat nak pakai tudung bawal ni. Antara soalan yang selalu ditanyakan kepada Ida adalah betul ke senang dibentuk? 

Ok, paham. Ida pun mula-mula bertanyakan soalan yang sama. Then Ida decide nak beli satu dan try. Dan hasilnya memang senang dibentuk. Sekejap je pakai dah terletak cantik pada kepala. Kainnya pun lembut berbanding sebelum ini. Tak percaya? Kawan-kawan boleh tengok hasilnya. Taraaa...

Psssttt...sila abaikan badan dan muka yang bam bam tu, ya. (malu)

Cantik kan? Kawan Ida cakap bila pakai di kepala tudung tu nampak really outstanding and mewah. (Hehehe..bukan puji diri sendiri, tau. Ida maksudkan tudung tu.) Ida pun berpendapat yang sama. So, kawan-kawan macam mana? Sependapat dengan Ida, tak? Kalau ya, apa tunggu lagi. Pakat2 order. Corak dan warna sangat terhad tau kawan2. Kalau lambat mungkin dah tak dapat warna dan corak yang di hajati.

Cara membuat tempahan

Untuk tempahan sila follow step di bawah.

1. Sila pilih kod warna dan corak yang dikehendaki.
2. Watsapp Ida di nombor 0142098075 untuk confirm order. Anda juga boleh pm Ida di facebook. Hanya klik pada facebook badge yang ada di page Ida. Anda akan redirect ke account faceook Ida. Anda juga boleh menghantar email di hidauum@gmail.com. 
3. Buat bayaran. (Bukti bayaran diperlukan)
4. Ida akan buat penghantaran selepas bayaran di terima.


Mohon perhatian:-

1) Ida hanya akan membuat penghantaran seminggu sekali dengan menggunakan pos laju.
2) Bayaran postage akan ditentukan kemudian setelah order anda confirm kerana ia bergantung kepada jumlah order anda. Tapi kebiasaannya kadar postage adalah seperti berikut:-

Kadar penghantaran menggunakan pos laju.
1 Helai
RM7.00
2-3 Helai 
RM10.00
4-6 Helai
RM15.00
Selebihnya
Akan dibincangkan kemudian.
Related Posts with Thumbnails