Khamis, 3 November 2016

Kau Yang Kunanti update...

Assalam kawan2..

Alhamdulillah Kau Yang Kunanti boleh diperolehi di Popular, MPH serta kedai-kedai buku terpilih. Pada siapa yang masih belum mendapat KYK silalah laju2 ke kedai buku berhampiran
anda. Ida pun sempat melawat kawasan. Baru sempat pergi 2 cawangan popular book store. Kembang kuncup tengok karya Ida ada dekat situ. Kawan2 nak tengok? Ok la, Ida lanjerr sekeping dua pic.



pic yg ni dekat Popular Empire Subang


yg ni pulak dekat popular paradigm mall..

So kawan2 tunggu apa lagi? Cepat serbu. Kalau nak beli online pun boleh. Boleh visit laman web or Facebook Love Novel Publication. Yang pasti ada discount!!

Jangan lupa tau! 
Apa? Cerita madu xnak baca? Ish..ish.. cuba baca dlu dekat blog Ida ni. Ida pun perempuan dan peminat novel. So Ida tahu apa sensitiviti kita bila masuk bab2 madu ni. 

Jadi sebab tu KYK ni lain sikit dari yang lain di mana Ida cuba bawakan watak seorang lelaki yang cuba untuk berlaku adil dan bertanggungjawan terhadap kedua isterinya. Ida yakin anda semua akan puas hati. 

Kalau nak tahu dengann lebih lanjut kenalah beli KYK. Barulah tahu ok ke tidak..

Ok kawan2. Bye2

1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pentadbir blog.

    BalasPadam

Hi kawan2..Selepas baca jangan lupa tinggalkan komen tau..wajib!!! hehee..sebabnya Ida suka baca komen kawan2..Nak tau jugak best ke tidak setiap post Ida ni..komen tau!!