Jumaat, 21 Disember 2012

Kau Yang Kunanti???

Salam semua...

First thing, dapat agak tak apa yang akan Ida tulis bila tengok tajuk post macam tu? Apa? Tak boleh ea? Hehhe..sebenarnya Ida nak buat sedikit pemberitahuan di sini. Seperti yang anda semua tahu KYK da pun sampai bab 38. Kalau dulu Antara Benci dan Rindu tamat posting sampai bab 38 kan? Macam mana pulak dengan KYK??

Mesti semua dah saspen!! Mesti ada yang kata janganlah hentikan posting. And tak kurang ada jugak yang kata lantak la nak buat apa pun. Ada aku kesah? Erkkk..??

Untuk pengetahuan semua Ida takdelah nak stop kan posting lagi kat blog. Bab seterusnya akan tetap di post sampailah Ida rasa tiba masa yang sesuai untuk stop. Tapi wat masa sekarang Ida akan limitkan masa penyiaran. Mungkin dlm beberapa jam sahaja. After times up, Ida akan keluarkan post dari blog. Maknanya siapa yang belum baca takkan berpeluang nak baca dah? Huhuu..kejam ke Ida? Tak kan?

Caranya nak kasi anda semua tak terlepas peluang baca KYK kena bare dengan Ida. Ida akan update dekat fb ataupun kena lah masukkan blog Ida dalam senarai blog anda. Boleh macam tu? Kalau tak, x sempat baca nanti. Hmmm...

Jangan marah or kecik ati dengan keputusan Ida ni k? Tak baik untuk kesihatan. hehhe.. Akhir kalam, terima kasih dan selamat mengomen...bubye..

9 ulasan:

  1. kak ida..buat lah fan page..nt bleh notified kan..xder la yg terlepas..hehe...:)..

    BalasPadam
  2. Fan page? Hmm idea yg menarik..pe kata awak tlg jd admin nyer..akak takot x sempat nak wat..hehe

    BalasPadam
  3. hehehe..kite pon x pandai laa kak ida,.nak uruskan page..hihihi..:)

    BalasPadam
  4. La nape nk buat mcm tu... Lau terlepas x boleh nk baca... Hurmmmm kesian kat kita yg polow citer awak ni :((

    BalasPadam
  5. saja ja ida ni. sy dah la keja 12jam. mnla ada masa nk alert ni. bila free ja br leh buka. huhuhu... kesian saya. - ivoryginger

    BalasPadam
    Balasan
    1. Hehhe..jangan la marah..kalau ikutkan sy da kena stop posting tau..tp sebab kesian kat pembaca yg da lama follow sy teruskan posting..cma masa tu agak limited..ida akan post weekend..

      Padam
  6. ala, mcm mana nak baca n3 seterusnya. mskn ke email kita blh?

    BalasPadam
    Balasan
    1. X boleh syg..semua karya ida hanya boleh baca diblog saja..

      Padam
  7. memang dah dalam bloglist.so tak risau la. he³...

    BalasPadam

Hi kawan2..Selepas baca jangan lupa tinggalkan komen tau..wajib!!! hehee..sebabnya Ida suka baca komen kawan2..Nak tau jugak best ke tidak setiap post Ida ni..komen tau!!