Khamis, 8 November 2012

Novel Lelong Lagi!!






Hi, kawan2..ni update novel2 terpakai yg Ida nak jual..Sape2 nak beli leh la tengok2 dulu..Then pm Ida kat fb k. Harga x termasuk postage RM6 utk setiap buku..
 
Diingatkan! RM6 untuk setiap buku. Kos postage yg di charge adalah reasonable. Kalau tak percaya boleh rujuk laman web Pos Malaysia


Terbitan Kaki Novel

1. Penjara Rindu (Nia Arissa) = RM 14

2. Bukan Cinta Monyet (Hasliza Ismail) = RM 14

3. Kau Pemilik Hati (Ayumi Syafiqah) = RM 15

4. Kau Milikku (Aisha Hamza) = RM 18

5. Syurga di Wajahmu (Laina Hanni) = RM 13

6. Sayang Cikgu Ketat-Ketat (Rafina Mimi Abdullah) = RM 13

7. Qaseh Nuralia Imani (Arin Arida) = RM16

8. Biar Cinta Bertaburan (Yusnida Tajudin) = RM 12

9. Aku Untukmu (Tulip Ungu) = RM 13

10. Hello Mr. Perfect (Wanniey Zakaria) = RM15

11. Bisikan Kata Hati (Dila Dyna) = RM15

12. Kalau Memang Harus Begitu (Acik Lana) = RM27


Terbitan Alaf 21

1. Laman Rindu (Hasreeyati Ramli) = RM10

2. Kasih Yang Suci (Meen Zulaikha) = RM10

3. Uda dan Dara (Aisya Sofea) = RM12

5. Sayangku Merajuk (Ayu Emelda) = RM15


Terbitan Buku Prima

1. Hingga ke Akhirnya (Siti Nur Dhuha) = RM17

2. Biarkan ia Pergi (Liza Nur) = RM10


Terbitan Fajar Pakeer

1. Jiranku Kekasihku (Lysa Allysa) = RM 14

2. Saat Hati Merelakan (Emma Rusdi) = RM 10

3. Entah Bila Bersemi (Auni Amauni) = RM 12


Terbitan Karya Seni
1.   Jauh Dari Cinta (Adah Hamidah) = RM 15

Harga bergantung juga pada kondusi naskah novel tsb.


Kalau ada yg nak beli pm Ida kat fb ea.. SERIOUS BUYER ONLY. Jadi sebelum nak pm Ida tu tanyalah pada diri anda adakah anda “serious buyer” itu.


Insyaallah penghantaran akan dibuat dlm kadar segera selepas bukti pembayaran dilampirkan....



5 ulasan:

  1. Salam....Ida ni duk mana?? kat kl ke? kalau akak nak beli buku2 ni, and pay cash on delivery boleh? akak willing to go to your location....

    BalasPadam
  2. Sy tinggal kat Subang Jaya..boleh tak ada masalah..bleh PM ida kat fb x? Senang nak bincang..

    BalasPadam

Hi kawan2..Selepas baca jangan lupa tinggalkan komen tau..wajib!!! hehee..sebabnya Ida suka baca komen kawan2..Nak tau jugak best ke tidak setiap post Ida ni..komen tau!!