Rabu, 6 Jun 2012

Lelong Lelong! Novel Terpakai

Hai..hari ni tak de n3 baru.. Tp Ida nak buat jualan lelong sikit. Petang tadi lepas balik keje ntah nape Ida tertengok dekat rak yang penuh dengan novel. Tiba-tiba dapat idea ni. Daripda biar gitu saja pe kata Ida jual novel2 tu semua. nak ulang baca dah banyak kali ulang. Tak tahu la bila nak jadi perhiasan kat situ. So..ada sape2 tak nak beli novel terpakai Ida ni. Kalau ada bolehlah pm Ida dekat facebook. Nanti Ida akan gtau macam mana kawan2 semua nak beli novel2 ni dari Ida..

Mesti korang nak tau novel pe yang Ida ada kan? Ok, Ida listkan novel2 tu dengan harganya sekali (x termasuk postage RM6 tau..hehhe).. tengok2 la dulu ya...

Keluaran Kaki Novel
1. AD + IZ (Eury Athena) = RM 13
2. Penjara Rindu (Nia Arissa) = RM 16
3. Bukan Cinta Monyet (Hasliza Ismail) = RM 14
4. Akulah Cinderella (Nozi Danisya) = RM10
5. Hatimu Milikku (Eliza AB) = RM27
6. Kau Pemilik Hati (Ayumi Syafiqah) = RM 15
7. Aku yang Kautinggalkan (Alina Haizar) = RM10
8. Kau Milikku (Aisha Hamza) = RM 18
9. Syurga di Wajahmu (Laina Hanni) = RM 13

Keluaran Alaf 21
1. Laman Rindu (Hasreeyati Ramli) = RM10
2. Kasih Yang Suci (Meen Zulaikha) = RM10
3. Uda dan Dara (Aisya Sofea) = RM13
4. Tiada Yang Kedua (Sania Yasmin) = RM 10

Keluaran Buku Prima
1. Hingga ke Akhirnya (Siti Nur Dhuha) = RM17
2. Andai Itu Takdirnya (Siti Rosmizah) = RM 12
3. Biarkan ia Pergi (Liza Nur) = RM10

Keluaran Fajar Pakeer
1. Jiranku Kekasihku (Lysa Allysa) = RM 18
2. Saat Hati Merelakan (Emma Rusdi) = RM 15
3. Entah Bila Bersemi (Auni Amauni) = RM 15

Keluaran Karya Seni
1. Kau Ditakdirkan Untukku (Gee Muzisya) = RM 15

Keluaran SR Publications
1. Lafazkan Kalimah Cintamu (Siti Rosmizah) = RM13

Harga bergantung juga pada kondusi naskah novel tsb.

hehhe...kalau ada yg nak beli pm Ida kat fb ea..Insyaallah penghantaran akan dibuat dlm kadar segera selepas bukti pembayaran dilampirkan....


24 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  2. saya nak book buku 'aku yg kau tinggalkan'. terima kasih.

    BalasPadam
    Balasan
    1. aku yg kau tinggalkan da ada yg book..sori

      Padam
  3. salam...saya nak Ad + Iz dan akulah cindirella

    BalasPadam
    Balasan
    1. ok..lets chat kat fb k..sng cket nak deal..

      Padam
  4. salam...sy dh msg di FB...nk buku Tiada Yang Kedua

    BalasPadam
    Balasan
    1. user name jue jamaludin

      Padam
    2. Sori..tak ada pun msg tu kat inbox sy..

      Padam
    3. xdpt....sy send skali lgi ye..

      Padam
  5. ala...ingat ada entri baru..uh..uh...

    BalasPadam
  6. kalau kita ble 2 buah - postage tu rm 6 ke or rm 12 ?..

    BalasPadam
    Balasan
    1. mana ada sampai 12hengget...agak2la...pos laju tu ikut berat tau. pos laju 2buah buku kalau ikut standard dalam RM7-9

      -isma

      Padam
    2. kalau nak murah guna pos daftar. 2-3hari dah sampai. harga pun dalam RM4-5 standard sebuah novel melayu

      Padam
    3. mmg ikut berat..novel x sama berat dia..sblm caj sy da refer ngn org yang selalu wat penghantaran novel..

      Padam
  7. salam ida..novel korban kasih karya fatimah saidin ada x?email me plss...gadisdlmkoma88@yahoo.com.my ^_^

    BalasPadam
  8. salam..
    Keluaran SR Publications
    1. Lafazkan Kalimah Cintamu (Siti Rosmizah) = RM13
    ad lagi x??

    BalasPadam
  9. Salam kak nak tny sllu pos akk guna pos apa.? Klu 4 novel elok pakai pos mana then murah?

    BalasPadam
  10. salam...nove lafazkn kalimah cintamu still ada lg tak

    BalasPadam
  11. Nak tnya... Novel jiranku kekasihku ada lagi x? Klw ada.. Klw xde xpe.. Tau bnde dah lama..

    BalasPadam
  12. Nak tnya... Novel jiranku kekasihku ada lagi x? Klw ada.. Klw xde xpe.. Tau bnde dah lama..

    BalasPadam

Hi kawan2..Selepas baca jangan lupa tinggalkan komen tau..wajib!!! hehee..sebabnya Ida suka baca komen kawan2..Nak tau jugak best ke tidak setiap post Ida ni..komen tau!!